Đilas postaje sve nervozniji! Iz skupštine poručuju: Opoziciji bi bilo bolje da je u parlamentu nego da iz hola prete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas postaje sve nervozniji! Iz skupštine poručuju: Opoziciji bi bilo bolje da je u parlamentu nego da iz hola prete!

Opozicija kada nema argumente, bojkotuje!

Poslanik SNS Aleksandar Marković rekao je da bi opoziciji bilo bolje da je u parlamentu nego da u holu skupštine priča o tome kako će hapsiti Aleksandra Vučića i njegove saradnike.

- Naravno da ih ne interesuje tema međunarodnog položaja Srbije i položaja Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji, jer dok su oni bili na vlasti 87 zemalja je priznalo Kosovo a od 2014. godine 15 država je povuklo ili suspendovalo priznanje", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Marković.

On je takođe govorio o milionima koje je zaradio lider opozicije Dragan Ðilas dok je bio na vlasti, istakavši da Dragan Đilas pokazuje ogromnu nervozu zbog istrage o finansijskim malverzacijama koje se vode protiv njega.

Dodao je i da opozicija kada nema argumente priča o bojkotu izbora i niže uvrede što je na čelo radne grupe za saradnju sa OEBS-om za unapređenje izbornog procesa postavljen Nebojša Stefanović.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.