Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2021, 13:47

Đilas: Sosijete ženeral banka u Cirihu potvrdila da nemam račun

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je izjavio na konferenciji za novinare da je pre nekoliko dana, na zahtev njegovog advokata, stigao odgovor iz Sosijete ženeral banke u Cirihu u kojem se, kaže, navodi da kompanija "Open internešnel" odnosno "Multikom open" nema nikakav račun u toj banci.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić i tabloidi „tresli goru, rodio se miš“, Đilas pokazao da nema tajne račune

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2021

Lider stranke slobode i pravda Dragan Đilas dobio je dokumenta iz Sosijete ženeral banke iz Švajcarske, koja pokazuju da računi koje su vlast i tabloidi prikazali kao njegove ni ne postoje. Takođe, dokument pokazuje da ni njegova kompanija nema račun u toj banci. Iako je vlast još u martu najavila...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.