Djilas: Režim koji danas deluje nepobedivo srušiće se kao kula od karata

Izvor: Beta, 04.Okt.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djilas: Režim koji danas deluje nepobedivo srušiće se kao kula od karata

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Djilas izjavio je u atorskom tekstu povodom 18 godina od petooktobarskih promena da će se aktuelna vlast srušiti kao "kula od karata"."Režim koji danas deluje nepobedivo srušiće se kao kuća od karata. Tek tada će veliki deo Srbije saznati šta se ovih godina u Srbiji dešavalo. Nadam se samo da pamćenje neće biti kratko kakvo je bilo pre dvadesetak godina", napisao je Djilas u autorkom tekstu u izdanju dnevnog lista "Danas" od petka.On je ocenio da danas, za razliku od 1990-ih, u vreme vlasti predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, nema ratova, ali da desetine hiljada ljudi godišnje ode iz zemlje, a da je kriminal gori nego u to vreme, "jer je srastao sa državom". Djilas je dodao da je Milošević uništavao ekonomiju, a današnja vlast ide korak dalje - "prodaje Srbiju".On je ocenio i da je Radio-televizija Srbije u Miloševićevo vreme bila podjednako zatvorena za opoziciju, kao i danas.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đilas: Milošević uništavao ekonomiju, danas prodaju Srbiju

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 08:06

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas izjavio je u autorskom tekstu povodom 18 godina od petooktobarskih promena da će se aktuelna vlast srušiti kao "kula od karata"..."Režim koji danas deluje nepobedivo, srušiće se kao kuća od karata. Tek tada će veliki deo Srbije saznati šta se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.