Đerlek se verbalno sukobio sa članovima Skupštine slobodne Srbije: Nećete urušiti zdravstveni sistem

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 18:51

Đerlek se verbalno sukobio sa članovima Skupštine slobodne Srbije: Nećete urušiti zdravstveni sistem

Mirsad Ðerlek imao je danas kraći verbalni okršaj ispred zgrade ministarstva sa predstavnicima neformalnog udruženja Skupština slobodne Srbije.

To se desilo za vreme dok je trajala njihova, ranije zakazana konferencija za medije, prenose mediji.

SSS je održala konferenciju povodom godinu dana od, kako su naveli iz tog udruženju, "dana političke i stručne neodgovornosti i nebrige države za građane", aludirajući na izjave nekadašnjeg člana Kriznog štaba Branimira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nestorovića 26. februara prošle godine "o najsmešnijem virusu".

Ðerlek je okupljene upitao šta žele i konstatovao da je reč o ljudima koji su "non-stop prizivali da pobedi korona, da se uruši zdravstveni sistem i ministar Lončar".

Na njegovu izjavu reagovao je aktivista Srđan Marković povicima -" Zašto lažete? Je li vama umro neko od korone? Koliko ljudi je umrlo od korone zbog vaše neodgovornosti?"

Ðerlek je odgovorio da je njemu umrla majka a i ujak i dodao da to njega nije sprečilo da nastavi borbu protiv koronavirusa i naveo da cilj okupljenih ispred Ministarstva da "sruše Zlatibora Lončara i da dođu do gospodina Vučića neće uspeti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.