ĐILASU NI DLAKA S GLAVE NE FALI: Lagali su da je povređen, a on napravio haos u RTS-u, pa mirno odšetao

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILASU NI DLAKA S GLAVE NE FALI: Lagali su da je povređen, a on napravio haos u RTS-u, pa mirno odšetao

Grupa demonstranata upala je sinoć u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu

Pojedini mediji objavili su da je tzv. lider opozicije Dragan Đilas povređen u sukobu s policijom u zgradi RTS, pokušavajući da na taj način od njega naprave žrtvu.

Istina je, međutim, sasvim drugačija.

Đilas je sinoć oko 23 sata snimljen kako mirno sa grupicom svojih pristalica odlazi iz zgrade RTS, laganim korakom i bez ikakvih povreda.

Štaviše, deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zadovoljan onim što je uradio. Uspeo je u svojoj osnovnoj nameri - da izazove haos. Jer to je, sad je jasno i onima koji ranije nisu verovali u to, od početka i bio pravi razlog i svrha takozvanih građanskih protesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.