ĐILASOVCI NAMERNO SABOTIRALI NAPREDNJAKE! Novinar Tomić otkrio pravu pozadinu blokade Beograda u subotu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 13:18

ĐILASOVCI NAMERNO SABOTIRALI NAPREDNJAKE! Novinar Tomić otkrio pravu pozadinu blokade Beograda u subotu (VIDEO)

Još jedna akcija pristalica Dragana Đilasa

Opozicija i ostali đilasovci na sve moguće načine pokušali su da spreče dolazak naprednjaka u Beograd na dan Izborne skupštine SNS-a, pa su tako blokirali gotovo celu prestonicu.

Novinar Nikola Tomić otkrio je da je opozicija namerno organizovala proteste baš u subotu, samo kako bi sabotirala dolazak naprednjaka u Beograd.

SPREČAVALI DOLAZAK NAPREDNJAKA U BEOGRAD!

Nikola Tomić postavio suštinsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje:

"Zašto su blokirali saobraćajnice baš na dan Izborne skupštine SNS-a? Zašto nisu danas ili u petak organizovali? ZAŠTO SU SPREČAVALI AUTOBUSE (sa članovima SNS-a) DA DOĐU U BEOGRAD?" pic.twitter.com/27h9axmc9g

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

- Zašto su blokirali saobraćajnice baš na dan Izborne skupštine SNS-a? Zašto nisu danas ili u petak organizovali? ZAŠTO SU SPREČAVALI AUTOBUSE (sa članovima SNS-a) DA DOĐU U BEOGRAD? - upitao je Nikola Tomić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.