ĐANIJEVA NEZABORAVNA ŽURKA: Pred krcatom Arenom izveo najveće hitove, deo nastupa posvetio Šabanu i Sinanu(FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2019, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐANIJEVA NEZABORAVNA ŽURKA: Pred krcatom Arenom izveo najveće hitove, deo nastupa posvetio Šabanu i Sinanu(FOTO)

Radiša Trajković Đani u petak uveče napravio je nezaboravnu žurku u "Štark areni". Folk pevač je otvorio koncert pesmom "Nema me" koja je veliki hit. FOLK pevač Radiša Trajković Đani održao je u petak uveče na Dan žena veliki solistički koncert u punoj dvorani Štark Arene i kao što je najavio priredio spektakluranu žurku. Njegovo pojavljivanje na bini pratile su ovacije i neočekivano spuštanje užetom, plesačice na scenu sa vrha dvorane Koncert je otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pesmom “Nema te”, a već na prve taktove numere publika je počela da peva i igra. Nizali su se Đanijevi hitovi “Ja slobodan ona neverna”, Zbog tvojih golih kolena, Otišla si e pa neka,.... atmosfera se zagrevala, a na pesmu Litar na litar, raspoloženje se usijalo i gotovo svi su đuskali, pevali, dizali ruke. Koncert su začinile četiri atraktivne plesaličice koje su povremeno izlazile na binu u različitim trikoima i haljinama, uvijale se u ritmu muzike i doprinosile štimungu. U pozadinii scene smenjivali su se zanimljivi svetlostni efekti, a duž bine su se s vremena na vreme pojavljivali simulirani plamenovi vatre, jednog trenutka su ispaljene žute konfete koje su se razletele na sve strane.Publika je oduševljeno pozdravljala nastupe Đanijevih specijalnih gostiju koji su izveli po dve numere. Jana , Andreana Čekić, Peđa Medenica i Seka Aleksić upotpunili su spektakl.Bilo je veoma emotivno kada je Đani otpevao nekoliko pesama u spomen na svoje preminule prijatelje Šabana Šaulića i Sinana Sakića.-Otpevaću dve pesme od koga sam voleo najviše na svetu – rekao je pevač najavljujući Šabanove hitove, a publika je poskakala i uživala uz numere “S namerom dođoh u veliki grad” i “ Kraljice srca moga”.- Da ne zaboravimo još jednu legendu, ja sam ga iskreno voleo – kazao je Đani kao uvod za Sinanovu “Bože kako godine lete”.Pri kraju poslednjeg bloka pesama pevač je oduševio publiku izvođenjem numere “Vidovdan”.Dobro raspoloženje nisu skrivali ni Đanijevi gosti, Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Peđa Medenica koji su svojim hitovima pomogli Djaniju da njegov koncert ostane upamćen kao spektakl.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"MISLIŠ DA SU NAS IZBACILI?!" Pevačice doživele BLAM na Đanijevom koncertu, nisu im dozvolili da uđu (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Mar.2019

Radiša Trajković Đani sinoć je održao spektakuaran koncert pred prepunom Štark Arenom, a koleginice koje su došle da ga podrže doživele su blam na ulazu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.