Dizni ponovo angažovao Džejsma Gana za treći deo Čuvara galaksije

Izvor: B92, 16.Mar.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni ponovo angažovao Džejsma Gana za treći deo Čuvara galaksije

Gan je vraćen u režisersku stolicu nakon što je prvobitno otpušten zbog uvredljivih tvitova.

Kompanija Dizni ponovo je angažovala režisera Džejsma Gana da radi na trećem delu Čuvara galaksije, nakon što ga je otpustila zbog deceniju starih tvitova u kojima se šalio na račun silovanja i zlostavljanja.

Odluka je usledila nakon što je glumačka ekipa iz Marvelovih filmova potpisala otvoreno pismo, zahtevajući Ganov povratak.

Džejms Gan se u tvitu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvalio Dizniju i poštovaocima njegovog rada i napisao da je "uzbuđen da snima filmove koji se bave motivom ljubavi koja nas sve povezuje".

Gan je otpušten prošlog jula zbog tvitova koje je Dizni okarakterisao kao "neoprostive".

Zvezde prva dva filma Marvelove franšize su otvoreno podržala Gana nakon njegovog otpuštanja. Peticiju su potpisali Bredli Kuper, Kris Pret, Zoe Saldana, Vin Dizel i Dejv Bautista.

Serijal Čuvari Galaksije je zaradio više od 1.6 milijardi dolara, a čak je drugi deo po zaradi premašio prvi.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1106633508657651712

Prema pisanju sajta Dedlajn, čelnici Diznija su doneli ovu odluku pre nekoliko meseci, kada se Gan javno izvinio i preuzeo odgovornost za incident.

Gan će navodno započeti rad na filmu Čuvari galaksije 3 nakon što završi drugi deo Odreda otpisanih, iza kog stoji Marvelov stripovski rival DC.

Pre nego što je otpušten, Gan je potvrdio da je napisao scenario za treći deo Čuvara galaksije.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dizni ponovo angažovao Džejsma Gana za treći deo Čuvara galaksije

Izvor: Radio 021, 16.Mar.2019

Gan je vraćen u režisersku stolicu nakon što je prvobitno otpušten zbog uvredljivih tvitova...Getty ImagesRežiser kaže da je „uzbuđen što će ponovo raditi na filmu"..Kompanija Dizni ponovo je angažovala režisera Džejsma Gana da radi na trećem delu Čuvara galaksije, nakon što ga je otpustila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.