Divljanje u Beton hali: Sedam huligana na optužnici

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljanje u Beton hali: Sedam huligana na optužnici

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv sedmorice osumnjičenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Optužnica ih tereti za nasilničko ponašanje kada su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli nekoliko ljudi i lomili inventar.

Brutalno nasilje u diskoteci u Kragujevcu!

Optužnim predlogom koji je podnet sudu za nasilničko ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << terete se M.H. (25), P.K. (25), M.C. (24), S.B. (26), A.V. (27), M.M. (36) i M.V. (30), rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Po nalogu ovog tužilaštva policija će nastaviti da preduzima sve operativne radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdio identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u ovom incidentu, protiv kojih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

Demoliranje noćnog kluba - rat "Grobara"?

U toku dokaznog postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je saslušalo osumnjičene, ispitalo oštećeme i svedoke i očevice događaja a izvršena su i potrebna veštačenja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv osumnjičenih za nasilje u Beton hali

Izvor: RTS, 09.Nov.2018

Protiv sedmorice osumnjičenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu. . Optužnim predlogom koji je podnet sudu za nasilničko ponašanje terete...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.