Divlja svinja izazvala HAOS u glavnoj ulici: Stvorenje bez straha tumaralo kroz beogradsko naselje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divlja svinja izazvala HAOS u glavnoj ulici: Stvorenje bez straha tumaralo kroz beogradsko naselje

Vozač je udario kolima

Na deonici puta Preka kaldrma, opština Surčin, danas oko 11 časova dogodila se nesvakidašnja nezgoda, kada je muškarac kolima naleteo na divlju svinju.

Pročitajte i:

Naime, životinja je izletela na jednu od prometnijih saobraćajnica, kuda inače prolaze i putnički autobusi, a vozač koji je upravljao automobilom marke "škoda" nije uspeo na vreme da ukoči, ali je srećom prošao bez povreda.

Lešina divlje svinje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostala da leži na kolovozu dok policija ne završi uviđaj, a vozačima se svakako ovih dana savetuje povećan oprez za volanom, imajući u vidu najavljeno pogoršanje vremenskih prilika, praćeno pljuskovima i olujnim vetrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.