Direktor bečejskog komunalca o eksploziji kovčega na sahrani: Rodbina pokojnika na svoju ruku stavila flaše sa suvim ledom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 12:22

Direktor bečejskog komunalca o eksploziji kovčega na sahrani: Rodbina pokojnika na svoju ruku stavila flaše sa suvim ledom

U mrtvački sanduk koji je juče eksplodirao na Pravoslavnom groblju u Bečeju i tom prilikom lakše povredio ženu staru oko 70 godina, ožalošćena porodica pokojnika stavila je suvi led, saznaje RTV.

"I pored brojnih upozorenja da to ne rade i da za tim nema potrebe jer imamo hladnjaču, rodbina pokojnika je insistirala i na svoju ruku kupila suvi led i pretočila ga u flaše. Njih su poređali u sanduk koji se nalazio u kapeli na pravoslavnom groblju. Jedna flaša je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pukla, odlomilo se parče poklopca i povredilo jednu ženu", kazao je direktor JP "Komunalac" Željko Plavšić.

Policija je uzela izjave od radnika "Komunalaca" i članova porodice pokojnika, koji su, kako navodi direktor "Komunalca", priznali da su na svoju ruku i lično insistiranje stavili suvi led u sanduk pokojnika.

"Mi u preduzeću posedujemo sopstvenu hladnjaču na malom katoličkom groblju. Pokojnici se do momenta sahrane nalaze u hladnjači, a dok ih ne dovezu i ne sahrane ne prođe ni dva sata. Ožalošćenoj porodici smo, nakon ovog događaja, obezbedili novi sanduk i nismo ga naplatili", objašnjava direktor "Komunalca", Željko Plavšić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.