Direktor Arsenala: Venger može kupiti sve osim Mesija i Ronalda

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Arsenala: Venger može kupiti sve osim Mesija i Ronalda

LONDON - Direktor Arsenala lord Filip Haris izjavio je da trener Arsenala Arsene Venger ima na raspolaganju više od 200 miliona funti za tranfere novih fudbalera, prenosi Anadolu Agency (AA).

Haris je za britanske medije istakao kako Venger ne može kupiti samo Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

"Bili smo ograničeni sa novcem otkako smo se preselili na novi stadion, ali sada možemo biti malo opušteniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Možemo izaći na tržište i najvjerovatnije kupiti svakog fudbalera, osim nekolicine onih koji ne mogu da se plate, kao što su Ronaldo i Mesi", rekao je direktor Arsenala.

Vanger je ranije izjavio kako Arsenal nije mogao dovoditi najbolje fudbalere ali da se sada njegova ekipa može boriti za sami vrh.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.