Putinovi razgovori sa građanima pre 14. juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinovi razgovori sa građanima pre 14. juna

Prethodna direktna linija trajala je 4 sata

„Direktna linija“ sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom biće održana pre 14. juna, izjavio je portparol predsednika Dmitrij Peskov u intervjuu za NTV.

Pročitajte i:

„’Direktna linija‘ sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom održaće se pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu“, rekao je Peskov.

Prethodna „direktna linija“ održana je 15. juna 2017. godine i trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je skoro četiri sata, a šef države je tokom programa odgovorio na više od 70 pitanja. Godine 2016. „direktna linija“ održana je 14. aprila, a 2015. godine — 16. aprila. Prva „direktna linija“ održana je 24. decembra 2001. godine.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put će se održati u Rusiji od 14. juna do 15. jula u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.