Direktan sudar: Preticala gde je zabranjeno, ima mrtvih

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktan sudar: Preticala gde je zabranjeno, ima mrtvih

Policija u Zaječaru uhapsila je devojku (21) zbog toga što je izazvala nesreću u kojoj je jedna osoba poginula a dve su povređene, saopšteno je danas.

Foto: MONDO

Ona se tereti da je u nedelju uveče na putu Zaječar-Knjaževac u blizini mesta Mali Izvor, izazvala saobraćajnu nesreću tako što je preticala drugi automobil na mestu gde je to zabranjeno i direktno udarila u vozilo iz suprotnog smera kojim je upravljao 56-ogodišnji muškarac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Od siline udara vozač tog automobila je poginuo na licu mesta, a povrede su zadobili J.S. i još jedan putnik.

Policija je osumnjičenoj za izazivanje nesreće po nalogu osnovnog javnog tužioca odredila zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu kojom se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, biti izvedena pred tužioca u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Zaječara

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018

Policija u Zaječaru uhapsila je J.S. (21) zbog izazivanja nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene, saopšteno je...Ona se tereti da je u nedelju uveče na putu Zaječar-Knjaževac u blizini mesta Mali Izvor, izazvala saobraćajnu nesreću tako što je preticala drugi automobil...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.