Dinkić: Tadićev izgovor smešan, niko u to ne veruje

Izvor: Kurir, 16.Sep.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Tadićev izgovor smešan, niko u to ne veruje

BEOGRAD - Ministar finansija Mlađan Dinkić izjavio je da je "smešna" tvrdnja predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića da zbog njega nije sastavio vladu

On je dodao da Tadić traži izgovore jer sada ima izbore u stranci i poručio mu je da sagleda svoje greške.

Pretpostavljam da mu ni jedan odsto članova ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veruje u to da zbog mene nije mogao da napravi vladu, da zbog mene nije pobedio na predsedničkim izborima, da je zbog mene izgubio vlast, rekao je Dinkić za Radio Beograd. Ako tako bude razmišljao, izgubiće sve, rekao je Dinkić.

Prema rečima Dinkića, čovek može da preokrene svoj život jedino ako greške koje napravi prizna i pokuša da ih ispravi.

"Svako od nas greši, ali ljudi se razlikuju po tome da li su svesni grešaka i da li su spremni da ih priznaju i promene se", rekao je Dinkić.

Dinkić je ponovio da nije tačno da Tadić vladu nije sastavio zbog njega. Sadašnji koalicioni partneri su me zapravo, na neki način čak, i molili da uđem u vladu i preuzmem posao koji niko živ nije hteo da radi, rekao je Dinkić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.