Izvor: RTS, 15.Apr.2021, 11:39

Devojka izvršila samoubistvo u Novom Pazaru

Mlađa ženska osoba oduzela je sebi život u prepodnevnim časovima u porodičnoj kući u Novom Pazaru, nezvanično saznaje RTS.
Samoubistvo se dogodilo u ulici Deda Šehovića, a prema raspoloživim informacijama, devojka je sebi oduzela život vatrenim oružjem (pištolj).

Detalji nisu poznati, policija je na terenu i vrši uviđaj.
Saobraćaj se u tom delu Novog Pazara preusmerava na alternativne pravce, jer je ulica zatvorena za saobraćaj putničkih vozila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tragedija u Novom Pazaru – Djevojka se ubila u porodičnoj kući

Izvor: SandzakPress.net, 15.Apr.2021

  Djevojka, stara 27 godina, izvršila je samoubistvo u centru Novog Pazara, u ulici Deda Šehovića. Prema informacijama koje je prenio novopazarski portal indeksonline, djevojka je izvršila samoubistvo hicem iz pištolja. Kako nezvanično saznajemo, samoubistvo se dogodilo u porodičnoj kući, dok...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.