Devojka bila PRIMORANA NA PROSTITUCIJU: Makro pokušao da je UBIJE dok je bila trudna

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 17:14

Devojka bila PRIMORANA NA PROSTITUCIJU: Makro pokušao da je UBIJE dok je bila trudna

Džoan je imala samo 12 godina kada je počela tortura, a u međuvremenu je zatrudnela i napisala svoje memoare o svemu što je proživela.

Devojka po imenu Džoan je samo jedna od žrtava trgovine ljudima koja je prošla kroz pravi pakao. Bila je terorisana i naterana da se prostituiše duge četiri godine. Imala je samo 12 godina kada je počela tortura, a u međuvremenu je zatrudnela i napisala svoje memoare o svemu što je proživela.

Opisala je i momenat kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek koji ju je terorisao saznao da je trudna i pokušao da je ubije jer je bio besan i u strahu da više neće moći da je natera na ulicu da bi je zlostavljao bilo ko ko bi platio. Uperio joj je samostrel u trudnički stomak, ali je poštedeo smrti kada mu je obećala da će abortirati, a nakon toga, ubeđena da joj nema bekstva od konstantnog silovanja i mučenja, samoj sebi je pokušala da oduzme život.

Džoan nije njeno pravo ime, a jedna je od stotinu devojaka koje su prošle kroz isti pakao u Engleskoj. Džoan,, koja je sada u četrdesetim, rekla je da je ono što joj se dogodilo bilo odvratno i uništavajuće, jer su je ljudi videli kao prostitutku, a ne žrtvu.

"Toliko godina sam pokušavala da svoju priču ostavim iza sebe. Mislila sam da mi neće verovati, i želela sam da sve nestane. Ali sada, želim da to podelim kako bih pomogla ljudima da uoče znakove trgovine ljudima, koji često mogu biti suptilni.

Njena noćna mora počela je kada je imala 12 godina, a silovao ju je 17-godišnji rođak školske drugarice. Ubrzo nakon toga, muškarci su počeli da provaljuju u njenu kuću da bi je zlostavljali nakon škole dok je njena mama bila na poslu.

Kada je sa 14 godina pitala svog doktora za kontracepciju, on nije postavljao pitanja. Umesto toga ju je položio na krevet u svojoj ordinaciji i takođe je napao. Izgubljena i traumatizovana, prestala je da ide u školu.

Jedva da je neko od nadležnih primetio i sa 16 godina pala je u kandže čoveka koji joj je na kraju zapretio samostrelom - poznatog u knjizi koju je izdala kao Džerald. Tokom naredne četiri godine, silovali su je stotine muškaraca, trgovali širom zemlje i držali na nišanu dok su je silovali na ulici. Jedan od muškaraca koji je platio da je zlostavlja bio je njen direktor škole.

Nijedna osoba nije privedena pravdi zbog Džoaninog zlostavljanja uprkos činjenici da je molila policiju za pomoć. Umesto toga, više puta je procesuirana za krivična dela prostitucije, sa krivičnim dosijeom koji joj je uništio život.

Kada je Džoana imala 20 godina, konačno je pobegla u Severnu Irsku i stvorila je porodicu, diplomirala na univerzitetu, ali se borila da se pomiri sa onim kroz šta je prošla. Shvatila je razmere svoje patnje tek kada je pročitala o drugim devojkama iz Telforda koje su imale slična iskustva, piše Miror.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.