Devojka (19) koja je osumnjičena da je IZBOLA OCA kaže da su je i on i brat MALTRETIRALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka (19) koja je osumnjičena da je IZBOLA OCA kaže da su je i on i brat MALTRETIRALI!

Devojka (19) koja se sumnjiči da je izbola oca, u policiji tvrdila da je to učinila da bi se odbranila.

Policajci iz Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koju sumnjiče za pokušaj ubistva 51-godišnjaka u nedelju oko 22 sata u mestu blizu Bedekovčine u Hrvatskoj.

Kako se nezvanično saznaje, reč je ćerki koja je nožem napala oca i teško ga povredila. Muškarac je hitno operisan i nalazi se u teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju.

Na ispitivanju u nadležnom državnom tužilaštvu, osumnjičena se branila tvrdeći da je oca ubola u samoobrani, kao i da je otac i braća maltretiraju.

Dežurni istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu odredio joj je jednomesečni istražni zatvor kako ne bi pokušala da utiče na svedoke.

Meštani tvrde da je reč o porodici koja je od ranije poznata policiji i Centru za socijalni rad.

- Više puta su oni tu dolazili, zbog svađa, vike, galame, mislim da su zadnji put bili pre nekih mesec dana - rekla je jedna meštanka.

Dodaje da je reč o porodici sa petoro dece, tri ćerke i dva sina. Dve maloletne devojčice zbrinuo je Centar za socijalni rad, pa u vreme krvave svađe nisu bile kod kuće. Drugi meštanin kaže da je kobne večeri do njihove kuće došao mlađi sin. Bio je van sebe i plakao.

- Zatekli su oca kako ranjen leži i zvali Hitnu i policiju. Teško je to - govori komšija.

Dodaje da u toj porodici radi samo najstariji sin, mlađi povremeno pomaže po selu pa nešto zaradi. Ranijih godina s njima su živeli roditelji ranjenog muškarca i pomagali im, ali su preminuli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.