Stene se obrušile na vozila, poginulo devet turista u Indiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 17:01

Stene se obrušile na vozila, poginulo devet turista u Indiji

Devet turista poginulo je danas na severu Indije nakon što su se na vozilo u kojem su putovali obrušile stene. U nesreći koja se dogodila u državi Himalah Pradeš, povređene su još tri osobe, preneo je BBC.

Na dramatičnim snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako se stene obrušavaju ka dolini i prema mostu.

Na snimku se vide ogromne stene kako udaraju u parkirana vozila pre nego što su izazvale rušenje mosta u okrugu Kinaur.

Indijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << premijer Narendra Modi uputio je iskreno saučešće porodicama čiji su članovi poginuli u ovoj nesreći.

On je dodao je da će svi pogođeni nesrećom imati pristup vladinom fondu za pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Devet osoba poginulo u kližištu u Indiji

Izvor: B92, 25.Jul.2021

Nju Delhi -- Devet turista poginulo je danas na severu Indije nakon što su se na vozilo u kojem su putovali obrušile stene...U nesreći koja se dogodila u državi Himalah Pradeš, povređene su još tri osobe, preneo je BBC...Na dramatičnim snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.