Devet migranata u duplom dnu auto-prikolice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet migranata u duplom dnu auto-prikolice

Carinici su u saradnji sa policijom juče su na izlazu prelaza Batrovci, po prvi put otkrili devet migranata u skučenom prostoru duplog dna auto-prikolice.

Prekršaj je otkriven kada je nešto posle ponoći za detaljnu kontrolu izdvojen kamion bugarskih registarskih oznaka, na koji je bio natovaren automobil sa prikolicom.

U razgovoru sa carinicima vozač kamiona, grčki državljanin, rekao je da nema ništa da prijavi, sem automobila sa prikolicom koji iz Bugarske prevozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ka Nemačkoj.

Međutim, detaljan pregled je pokazao da se u duplom dnu – specijalno izrađenom bunkeru u šasiji auto-prikolice krije čak devet muškaraca, koji kod sebe nisu imali nikakva dokumenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.