Dete od 3 godine i beba ostali bez oca! Milan se vraćao sa svadbe i POGINUO, tri puta ga vraćali u život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete od 3 godine i beba ostali bez oca! Milan se vraćao sa svadbe i POGINUO, tri puta ga vraćali u život!

Biciklista Milan V. (25) poginuo je 31. avgusta u Kupinovu, kada je na njega navodno naleteo automobil, kojim je upravljao N. M. (18)

Kako se nezvanično saznaje, nastradali momak je, navodno, posle svadbe u susednom selu došao kući, pa je seo na bicikl i krenuo kod drugova koji su ga čekali.

- Po selu se priča da je vozio 50-60 km/h i da je Milan pre dolaska policije i Hitne pomoći, na koju je čekao 50 minuta, davao znake života - navodi meštanka sela Ašanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kom živi osumnjičeni N. M.

Prema njenim rečima, poginuli biciklista iza sebe je ostavio dete od tri godine i bebu staru dve nedelje.

- Milana su oživljavali na licu mesta, odnosno u centru Kupinova, pa su se zaustavljali i u Ašanji da ga vrate u život i još jednom u Šimanovcima gde je, nažalost, i preminuo - kaže sagovornica.

- N.M. vozi "audi a6", udario je Milana ispred kafića u Kupinovu, tako da je bilo očevidaca ove tragedije. Inače, mi svi u selu znamo da on baš vozi brzo, e sad da li je ta informacija o brzini od 50 km/h istinita, ne znam. To će policija utvrditi istragom. On je bio na saslušanju, sada je kod kuće - rekla je za kraj razgovora sagovornica.

Kako kažu u MUP ova nesreća sa smrtnom posledicom se desila sinoć oko 22.30 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.