Dete (4) vodili u krađe, umalo ga ubili lovci!: SREĆKA SPASILO ČUDO, ali roditelji su mu UMRLI U BUNARU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dete (4) vodili u krađe, umalo ga ubili lovci!": SREĆKA SPASILO ČUDO, ali roditelji su mu UMRLI U BUNARU!

Bračni par Anđelković stradao je tokom krađe kupusa

Mali Srećko Anđelković, čiji su roditelji Časlav i Slađana tragično nastradali tokom krađe kupusa u selu Stragari, kada su upali u poljski bunar, umalo je poginuo tokom jedne od krađa ovog para.

Naime, kako tvrde meštani Poljne, u kojoj su Anđelkovići živeli sa sinom, Časlav i Slađana su svog malog sina poveli sa sobom u šumu dok su krali orahe.

- Lovci u selu su pričali da su pre nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena zamalo upucali Srećka i njegove roditelje dok su krali orahe. Kako su rekli, bili su u lovu i, baš kad su stali kod čeke na kojoj se hrani divljač, začuli su šuškanje u šumi. Svi su podigli puške i spremili se da zapucaju, kada ih je presekao dečji plač - priča jedna komšinica ove porodice i nastavlja:

- Mladiće je to zbunilo, pa su odložili oružje. Tada se ispred njih pojavio mali Srećko, dok su roditelji išli za njim. Veoma ih je uznemirila činjenica da su Anđelkovići pustili dete da ide prvo, kao i to da su ih sekunde delile od toga da zapucaju na nedužnog mališana - kaže naša sagovornica.

Meštanima Poljne i dalje nije jasno zbog čega su Anđelkovići krali, s obzirom na to da važe za jednu od imućnijih porodica u ovom selu kod Trstenika.

- Oni su imali nekoliko kuća, kupili su stan u Trsteniku, koji su izdavali, a navodno su nedavno dobili i neko nasledstvo. Počeli su da sređuju dvorište, betonirali su staze. Đavo ih je terao da kradu, a za to je kriva Slađana, jer svi znaju da Časlav ranije to nije radio - ispričali su poznanici ove porodice.

Navodno, upravo zbog ove njene navike Časlavljeva porodica se ljutila kad se on oženio njom.

BONUS VIDEO: ČETIRI ADUTA Srpsko oružje kupuje TREĆINA SVETA, a evo šta donosi najviše novca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.