Dete (3) obolelo od korone u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 12:06

Dete (3) obolelo od korone u Nišu

Doktor Branislav Tiodorović na konferenciji u Nišu rekao je da Srbiji predstoji teška nedelja

On je na konferenciji rekao da je dete od 3 godine hospitalizovano u Nišu zbog oboljenja od korona virusa. Takođe, doktor je upozorio da će sledeća nedelja biti teška i da nam predstoji opasan period.

- I sledeća nedelja će biti veoma teška - rekao je doktor Branislav Tiodorović i dodao:

- Sve do Vaskrsa očekujemo da će rasti broj obolelih, nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i umiranja. Prognoza je da će posle Vaskrsa početi da pada broj obolelih i da ćemo imati blagi pad do kraja aprila. Nadamo se da ćemo onda ući u sunčani maj koji će nam pomoći da se izborimo sa ovim virusom.

- Sada nam je potrebna gvozdena disciplina. Građani moraju da se pridržavaju svih mera. ovo nije pitanje demokratije već civilizacije. Izbegli smo italijanski scenario, imamo naš srpski. Prvi krizni štab u Evropi formirali smo u Srbiji na inicijativu predsednika".

- Prošao sam mnoge pandemije za 40 godina rada, ali nikada nisam video ovakvu podršku države. Znam da se ove moje reči mnogima neće dopasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.