Detaljno uputstvo: Evo kako elektronski da zakažete pregled kod lekara

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detaljno uputstvo: Evo kako elektronski da zakažete pregled kod lekara

Ovo je aplikacija koja pacijentima omogućuje brzo zakazivanje pregleda, ali u daje praktične savete.

Zdravlje je stanje dobrog telesnog, psihičkog i društvenog blagostanja. Zdravlje se najčešće upotrebljava kao pojam odsustva od bolesti.

Zbog savremenog načina života sve manje smo svesni da zanemarujemo sebe i svoje vlastite potrebe. Sve to se odražava i na naše zdravlje.

E-doktor je online aplikacija koja je namenjena za postavljanje dijagnoze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem Interneta. Na temelju unesenih simptoma korisniku bi se izlistala moguća zdravstvena stanja, kao i način na koji takvo stanje mogu izlečiti.

Postupak za korišćenje ove aplikacije je sasvim jednostavan. Idete na opciju "registruj se". Ovde unesite lične podatke. Potrebno je da navedete sledeće podatke: vaše ime i prezime, upišete korisničko ime (po želji), navedete datum rođenja, pol, broj telefona i vaš mejl i smislite lozinku za svoj nalog. I sve je spremno da koristite usluge E-doktora.

Ovim jednostavim registrovanjem omogućićete sebi mnoge informacije, ali i poboljšati zdravlje.

Jedna od mogućnosti je da izaberete koje simptome bolsesti osećate, te na osnovu nje biste dobili moguća rešenja vašeg zdravstvenog problema.

Takođe, možete izabrati određeni grad, te bolnicu u kojoj želite da zakažete pregled. Postoji i opcija kojom birate specijalnost.

Jedna od opcija koju ova aplikacija nudi je i detaljan spisak bolesti i zdravstvenih stanja, o kojima možete pročitati. U okviru ovog odeljka aplikacije imate mogućnost da saznate sve o određenoj bolesti, od toga kako izgledaju simptomi, koja uža specijalnost se bavi tim problemom, kakve je preglede moguće i potrebno obaviti, do testova koji su neophodni, ali i terapija kojom se to stanje tretira.

Ono što je, takođe, bitno, u okviru ove aplikacije možete postaviti pitanje i dobiti stručan savet.

Svakodnevni način života dovodi do toga da ponekad imamo manjak vremena, a ova aplikacija je savršen način da sebi olakšate život, i unapredite zdravlje. Sve što je potrebno kako biste pomogli sebi je da posetite ovaj sajt, a to možete učiniti klikom OVDE.

Pogledajte rezultate

Misteriozni sindrom "K": Kako je jedan lekar IZMISLIO BOLEST i spasio ljude SIGURNE SMRTI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.