Detalji užasa na Voždovcu: Dečak skočio kroz prozor jer ga kuma nije pustila da se igra na terasi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji užasa na Voždovcu: Dečak skočio kroz prozor jer ga kuma nije pustila da se igra na terasi

Dečak je sa ortopedskim povredama prevezen na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj

U naselju Stepa Stepanović, u Ulici srpske armije 1 oko 15 sati dečak N. R. (10) je skočio sa prozora na drugom spratu zgrade.

Drugi sprat, sa koga sa koga je pao, na visini je od oko 10 metara, a dečak je zadobio ortopedske povrede, pa je prevezen u Tiršovu, u svesnom stanju.

Desetogodišnjak je prehlađen i kuma, koja je pazila na njega jer su mu roditelji na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u inostranstvu, nije htela da ga pusti da izađe da se igra.

Revolltiran njenim odbijanjem on se popeo na prozor i - skočio!

Na mestu gde je dečak pao ostao je trag u travi.

Lekari Hitne pomoći preuzeli su dečaka i on je prevezen u dečju bolnicu u Tiršovoj. Dečak je, kako se nezvanično saznaje, prošao samo sa ortopedskim povredama, a o njihovom stepenu znaće se tek posle detaljnog pregleda u dečijoj bolnici.

RAKETNI KIŠOBRAN Ovako na delu izgleda "PANCIR", PVO sistem koji će Srbija kupiti od Rusije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.