Denis iz zaleđene reke izvukao kuju Leu, a onda mu je sin rekao nešto što će pamtiti do kraja života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis iz zaleđene reke izvukao kuju Leu, a onda mu je sin rekao nešto što će pamtiti do kraja života (VIDEO)

Temperatura vode u Vuki bila je oko nule, kada je pas propao kroz led i upala u hladnu reku.

Kuja Lea voli labudove i zaletela se ka njima, ali je propala u reku.

Vatrogasac Denis Kovačić (40) koji je video da pas ne može da se izvuče iz ledene vode krenuo je da je spasi sigurne smrti. Vatrogasci su krenuli sa opremom koja je je predviđena baš za ovakve akcije spasavanja iz hladnih i zaleđenih voda.

- Javio sam se da ja krenem jer znam sa životinjama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kod kuće imam tri psa i tri mačke. Znao sam da se životinja može da se uplaši i ugrize od straha, pa sam znao kako da joj priđem - kaže Denis.

Svojom hrabrošću dirnuo je ne samo srca mnogih ljudi, nego i ono njemu najdraže - desetogodišnjeg sina Mateja.

- Za nas su ovakve akcije normalne, ali sin me je pozvao i rekao da sam postao zvezda i da je ponosan na mene. Rekoa je da je neki čovek objavio video i da je imao oko 300.000 pregleda. Odjednom su počele da mi stižu čestitke. Ma nama je to normalno. Mi prvo spašavamo ljude, životinje pa tek onda imovinu. Takvih spašavanja, i ljudi i životinja, ima dosta. Spašavamo pse, mačke, ptice, krave, konje. Ništa to nama nije posebno. Drago nam je kad spasimo bilo koji život, bio on ljudski ili životinjski - objašnjava Denis iznenadnu slavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.