Denis Bećirović, policajac iz Budve: Srbujte u Srbiji, ili ćete proći kao onaj mladić sinoć! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Bećirović, policajac iz Budve: Srbujte u Srbiji, ili ćete proći kao onaj mladić sinoć! (FOTO)

Zalaže se i za etničko čišćenje...

Poruke direktora Uprave policije, Veselina Veljovića, da će sistem bezbednosti očuvati mir i bezbednost svih građana, izazvali su iskreni podsmeh svih koji suštinski poznaju stanje stvari u Crnoj Gori.

Ova policija, odavno je jasno, ne radi u interesu naroda, a kao savršena ilustracija ove tvrdnje mogu poslužiti stavovi policajca Denisa Bećirovića, Bjelopoljca zaduženog da kao član Interventne jedinice "štiti" građane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Budve.

Ovaj državni službenik u prepisci slavodobitno najavljuje da će svi koji "srbuju"  u Crnoj Gori proći kao onaj mladić sinoć, kojeg je izudarala rulja režimskih poltrona, po povratku sa dočeka vaterpolista.

I, naravno – suštinski upućuje Srbe da idu u Srbiju ako žele da iskažu svoj nacionalni identitet.

Podsećamo, nekoliko huligana brutalno je pretuklo bespomoćnog mladića ispred jednog tržnog centra u Podgorici jer je navodno podigao tri prsta.

Iz cele Crne Gore juče su se okupili srbofobi i ljubitelji besplatnog benzina (Vlada Crne Gore poklanjala benzin onima koji idu na doček), spremni da "brane" otadžbinu. Uzvikivali su "Branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana". Da ironija bude veća, sve se desilo baš na Dan svetog Save, pa je svečanost upriličena za sportiste pala u drugi plan.

Na snimku se vidi kako mladići prvo jure, a potom obaraju na zemlju mladića, koga zatim nekoliko momaka besomučno šutira gde ko stigne.

Više o tome možete čitati OVDE.

Iako su se prvo pojavile informacije da je nedužni momak tobože provocirao okupljene "Crnogorce", ispostavilo se da je dečko išao u posetu svojoj devojci, kada je na njega nasrnula desetina huligana kojima nije trebao nikakav povod da nedužnog dečaka ugaze od batina.

Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore je objavio na svom instagram profilu identitet i fotografiju ovog nedužnog dečaka.

‼️ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОГА СУ ПРЕТУКЛЕ КУКАВИЦЕ: ЈОСИФ ВУКИЋЕВИЋ МАТУРАНТ ГИМНАЗИЈЕ У ДАНИЛОВГРАДУ КОЈИ ЖИВИ ПОД ОСТРОГОМ, А КОЈИ ЈЕ КОЛИКО ЧУЈЕМ ЈОШ У БОЛНИЦИ. ХЕРОЈУ НАШ, ДИЈЕТЕ НАШЕ, СВИ СМО УЗ ТЕБЕ‼️

Објава коју дели Marko Milačić (@marko.d.milacic) дана 28. Јан 2020. у 6:47 PST

U opisu fotografije Milačić je napisao da je dečak još uvek u bolnici.

- Ovo je mladić koga su pretukle kukavice: Josif Vukićević, maturant gimnazije u Danilovgradu koji živi pod Ostrogom, a koji je koliko čujem još u bolnici. Heroju naš, dijete naše, svi smo uz tebe!!!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.