Demokratska stranka je u fazi revitalizacije

Izvor: Mondo, 22.Sep.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Demokratska stranka je u fazi revitalizacije"

Predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac, izjavio je danas u Čačku da je ta stranka "u fazi revitalizacije".

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Suština je u tome da mi u ovom trenutku prepoznamo okolnosti u kojima se nalazimo a mi smo to učinili. Samokritički smo sagledali zbog čega smo pali sa rejtingom tako nisko i sagledali šta je to neophodno da bismo vratili poverenje građana", kazao je Lutovac.

Osnovan Savez za Srbiju: DS, Đilas, Jeremić...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je rekao da se stranka obnavlja kadrovski i organizaciono i dodao da je suštinska reč "vraćanje poverenja", koje se ne može vratiti tako što će se sve svoditi na priče na konferencijama za medije.

"Ono što je potrebno jeste da obilazimo Srbiju, od 3. juna od kada sam izabran, stalno sam na terenu, obilazim Srbiju, razgovaram sa ljudima, a oni traže političare od kojih neće biti otuđeni i koje ne prepoznaju kao elitu koja nema vezu sa narodom", izjavio je predsednik DS.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.