Delovi Beograda ODBLOKIRANI, nema velikih gužvi, i dalje KRITIČNO na Banovom Brdu, Vidikovcu i Karaburmi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Beograda ODBLOKIRANI, nema velikih gužvi, i dalje KRITIČNO na Banovom Brdu, Vidikovcu i Karaburmi (FOTO)

Glavne gradske saobraćajnice očišćene su od snega koji od jutros ne prestaje da pada

, te je saobraćaj u većem delu grada normalizovan, ali i dalje postoje naselja do kojih se teže dolazi.

Zimske službe rade punom parom: Maksimalan napor da se otklone problemi u saobraćaju (FOTO/VIDEO)

Maskirao se u Deda Mraza i širio radost: VOZAČ GSP-a ODUŠEVIO BEOGRAĐANE (FOTO)

- Najkritičnije je na Banovom brdu, Karaburmi i Vidikovcu gde su ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strme i gde se sneg zadržao na kolovozu, pa vozači moraju biti što oprezniji - navode za "Blic" taksisti dodaju da sporedne ulice još uvek nisu čiste.

Gradski saobraćaj je prema rečima dispečera GSP-a normalizovan, budući da su "šine i ulice čiste".

- Tramvaji i trolejbusi se kreću normalnim rutama i ni na jednoj liniji nema nikakvih promena u trasama, dok za autobuse trenutno nemamo kompletnu informaciju - kažu u ovom preduzeću.

Ipak, stanovnici pojedinih krajeva se i dalje žale na led koji se nalazi na kolovozu, te upozoravaju vozače da budu oprezni.

Led i sneg stvorili su probleme i na Petlovom brdu, gde autobus nije mogao da krene sa jednog od stajališta zbog klizavog asfalta.

Podsećamo da je jutros situacija u prestonici bila kritična budući da veći deo ulica nije bio očišćen, nakon čega je prema rečima gradonačelnika Zorana Radojičića angažovano oko 1.000 ljudi kako bi beli pokrivač bio uklonjen.

Temperatura u Beogradu u 15 časova je, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) bila dva stepena ispod nule, uz subjektivan osećaj da je minus pet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOLAPS U BEOGRADU: Delovi grada odblokirani, kritično na Banovom Brdu, Vidikovcu i Karaburmi (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019

Glavne saobraćajnice u Beogradu očišćene su od snega koji pada od jutros bez prestanka, te je saobraćaj u većem delu prestonice normalizovan Glavne saobraćajnice u Beogradu očišćene su od snega koji pada od jutros bez prestanka, te je saobraćaj u većem delu prestonice...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.