Deda Mraz je poranio na Prvu TV: Ugostili smo mališane iz Svratišta za decu

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz je poranio na Prvu TV: Ugostili smo mališane iz Svratišta za decu

Neki od njih stidljivo su poželeli, a mi smo im želju ispunili, da na trenutak budu naš jutarnji voditeljski par.

Domaćin deci iz Svratišta u televizijskoj šetnji bio je Zoran Baranac, direktor korporativnih poslova Antena grupe u Srbiji.

"Ovaj praznični deo godine je zapravo deo kad bi radost trebalo da trijumfuje nad svim našim nedaćama i nevoljama. Svima nama treba da bude cilj da prepoznamo potrebe drugih koji su tu negde blizu nas, a čiji su život i životni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << put daleko od bilo kakve sreće. Zato smo mi, kao društveno odgovorna kompanija, odlučili da pozovemo ovu divnu decu, divne mališane, ove hrabre i borbene male ljude koji se bore za svaki sekund svog života, da bi u njemu uspeli i od njega nešto napravili, da upoznaju kako funkcioniše televizija, kako izgleda proces proizvodnje u televiziji i da upoznaju ljude koje vole da gledaju na televiziji. Hteli smo da sa njima podelimo neko vreme sreće i male, simbolične poklone", istakao je Branac.

Svako je poneo svoj paketić, a nadamo se i uspomenu na jedno lepo druženje sa ljudima iz čudotvorne kutije zvane televizor.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Deda Mraz je poranio: Ugostili smo mališane iz Svratišta za decu

Izvor: B92, 14.Dec.2018

Prva TV ugostila je mališane iz Svratišta za decu. Od nas su dobili novogodišnje paketiće, ali čini se da ih je činjenica da se nalaze na mestu gde se proizvodi televizijski program, više obradovala...Neki od njih stidljivo su poželeli, a mi smo im želju ispunili, da na trenutak budu naš jutarnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.