Dečaku (11) pirotehnika umalo raznela glavu: Lekari se bore za njegov život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaku (11) pirotehnika umalo raznela glavu: Lekari se bore za njegov život!

Dečak star 11 godina zadobio je danas povrede opasne po život prilikom upotrebe pirotehničkih sredstava u Letoavniću kod Siska.

On je sa društvom u metalnu posudu nagurao karabitni eksploziv. Usled eksplozije metalna posuda se razletela a komadići su završili u glavi nesrećnog dečaka. On je hitno prevezen u zagrebačku bolnicu.

- Dečak je pri svesti iako je reč o teškoj povredi. Na više mesta ima prelome lobanje i rane. Operacija će trajati najmanje tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do četiri sata, a sve izgleda kao povreda iz rata - rekao je uoči operacije neurohirurg zagrebačke bolnice Miroslav Gjurašin.

Nažalost, mališan nije jedina žrtva igre sa pirotehnikom proteklih dana. Božićno i novogodišnje vreme doba je koje mnogi slave uz petarde i vatromet.

I dok neke bacanje eksplozivnih naprava zabavlja, drugi smatraju kako je reč o opasnoj zabavi koja usput remeti javni red, mir i svakodnevni život građan.

LEKCIJA SVIM VOZAČIMA Motociklisti su krenuli u ludu vožnju, a onda se na putu našla jedna baka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.