Dečak povređen u eksploziji Mićićkinog golfa dok je išao u školu: U šoku ponavljao JEDNU REČENICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak povređen u eksploziji Mićićkinog golfa dok je išao u školu: U šoku ponavljao JEDNU REČENICU

U stravičnoj eksploziji koja je prekjuče odjeknula Voždovcem, osim povređenog Nebojše Mićića (63) koji je upravljao automobilom, lakše povrede zadobio je i 15-godišnji L. P. koji se u tom trenutku zaputio u školu...

Kako je dečak ispričao svojim komšijama, on je pao kada je automobil odskočio od zemlje, a od straha je prečicom otrčao nazad ka zgradi u kojoj živi sa majkom.

- On je stajao manje od 15 metara od automobila kad je odjeknula jaka detonacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od siline eksplozije vozač automobila je izleteo iz vozila, a naš mali komšija je pao. Kada je video da se nešto dešava, počeo da beži sporednom uličicom koja vodi ka samoposluzi, to jest ka njegovoj zgradi - prepričavaju komšije užas koji se dogodio u njihovoj ulici usred dana.

Prema njihovim rečima, L. P. se vratio do svoje zgrade gde su ga vidno uznemirenog dočekale komšije.

- Videla sam da mu je oguljena podlaktica i da je isečen ispod oka. Pitala sam ga da li hoće da ga ja odvezem kod lekara, a on je onako zbunjen ponavljao: "Kasnim, moram da požurim, da stignem u školu" - priča jedna od žena koja je iz zgrade izašla jer je mislila da je neko udario njen parkirani automobil.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.