Dečak je SAV BIO KRVAV, auto ga nosio 20 METARA NA HAUBI: Očevici otkrili detalje nesreće u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dečak je SAV BIO KRVAV, auto ga nosio 20 METARA NA HAUBI": Očevici otkrili detalje nesreće u Nišu

Automobil se posle udara zaneo i prešao na drugu stranu kolovoza

Dečak L.S. (15) iz niškog naselja 9. maj zadobio je teške telesne povrede opasne po život kada ga je danas oko 12 časova u ovom naselju udario automobil "reno laguna" beogradskih oznaka, za čijim volanom je bio 25-godišnji muškarac iz istog naselja.

Pročitajte i:

Tinejdžer je u teškom stanju prebačen je u niški Klinički centar gde je odmah započeta operacija zbog neurohiruških >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda.

Težak udes se desio u Ulici Topličkog partizanskog odreda nedaleko od škole Desanka Maksimović.

Kako se navodi, do udesa je došlo kada je L.S sa još jednim drugom biciklama pokušao da iz jedne od bočnih uličica pređu preko kolovoza na drugu stranu ulice. Vozač "reno lagune" se kretao iz pravca Niša ka Mramoru a prema prvim informacijama pokušao je da zaobiđe dečaka na biciklu ali očigledno da nije uspeo pa je naleteo na njega.

- Bila su dva dečaka na biciklama. Jedan je uspeo da pređe preko ulice na drugu stranu a na drugog je naleteo automobil i nosio ga 20 metara! Šoferšajbna automobila i hauba su skroz uništene od saline udara. Bilo je strašno - priča jedan od meštana ovog naselja koji se zadesio u blizini.

.

- Na mestu gde je dečak pao ostala je krvava mrlja. Sav je bio krvav. Kada je došla Hitna pomoć bio je svestan - pričaju meštani.

Povređeni dečak je inače prošle nedelje završio osmi razred OŠ Desanka Maksimović, a u petak su proslavili matursko veče.

Meštani Novog sela više puta su tražili postavljanje ležećih policajaca i češće policijske patrole jer magistralnim putom za Prokuplje koji preseca naselje, vozači jure velikim brzinama, ne hajući za saobraćajne znakove i ograničenja.

Povređeni dečak je hitno prevezen u novi Klinički centar u Nišu gde je do zaključenja teksta u toku bila operacija.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.