Deaktivacija krenula po zlu: Povređena dva agenta bombaškog odeljenja

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deaktivacija krenula po zlu: Povređena dva agenta bombaškog odeljenja

Rali -- Dva agenta bombaškog odeljenja u Severnoj Karolini povređena su u eksploziji dok su pokušavali da neutralizuju materijale za izradu bombi, kako tvrde vlasti.

U saopštenju za štampu Državnog zavoda za istrage (SBI) navodi se da su dva agenta pomagala šerifovoj kancelariji okruga Sampson istočno od Fijetvila, kada su materijali eksplodirali rano jutros, prenosi AP.

Iz šerifove kancelarije su pozvali SBI da bi im pružili pomoć u otkrivanju materijala za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izradu bombi.

SBI navodi da su agenti povređeni dok su radili na obezbeđivanju materijala. Oba su odvedena u centar za opekotine u Čapel Hilu. Jedan je bio u kritičnom stanju, dok je drugi stabilan.

Šerifova kancelarija je optuženog za posedovanje oružja za masovno uništenje identifikovala kao Džimija Tindala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOMAĆI TERORIZAM: Dva agenta SBI povređena u eksploziji tokom istrage

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2019

Dva agenta bombaškog odeljenja u Severnoj Karolini povređena su danas u eksploziji dok su pokušavali da neutralizuju materijale za izradu bombi Dva agenta bombaškog odeljenja u Severnoj Karolini povređena su danas u eksploziji dok su pokušavali da neutralizuju materijale za...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.