Dart Vejder na venčanju ljubitelja Ratova zvezda

Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dart Vejder na venčanju ljubitelja "Ratova zvezda"

Jedna Britanka priredila je veliko iznenađenje svom vereniku, velikom ljubitelju serijala "Rat zvezda", došavši na venčanje držeći pod ruku Darta Vejdera.

Stjuart Robinson (35) iz Jorkšira, u Engleskoj, bio je zapanjen kada je Džesika, njegova buduća supruga, ušla u opštinsku salu za venčanje uz zvuke carskog marša (muzike Vejdera) u pratnji negativca iz sage "Rat zvezda".

Džesika je odlučila da mu priredi iznenađenje nakon što je pročitala pismo koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Stjuart napisao kao dete i u kome je izneo veliku želju da se susretne sa likovima iz svog najomiljenijeg filma. Ona mu je tu davnašnju želju ispunila "iznajmivši" Vejdera i još tri lika iz serijala.

"To je bilo ostvarenje mog sna, venčao sam se i konačno se susreo sa Dartom Vejderom", izjavio je presrećni mladoženja po obavljenom venčanju, prenele su agencije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.