Darku skinuli zavoje sa glave! Lekar otkrio kako Lazić sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darku skinuli zavoje sa glave! Lekar otkrio kako Lazić sada izgleda

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra na putu Subotište-Brestač kada je između ostalih, zadobio i povrede glave. Zbog toga mu je i lice, ali i cela glava bila obmotana zavojima, koje su lekari danas uklonili.

Kako je otkrio Lazićev lekar, njemu su danas skinuli zavoje i sada predstoji dalji oporavak:

- Uklonili smo zavoje oko glave i on se dosta dobro oporavio. Reaguje dobro - izjavio je lekar.

Inače, ceo hodnik u kom je soba Darka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazića je zaključan kako niko ko nije član osoblja bolnice ili porodice pevača ne bi mogao da uđe kod njega.

Podsećanja radi, Darka su doktori pre dva dana probudili iz veštačke kome, a tada su ga posetili majka Branka, otac Milan, brat Dragan kao i verenica Marina Gagić koji su otkrili da je pevačevo stanje mnogo bolje.

U nezgodi, Darko je zadobio povredu glave, grudnog koša, i nogu. Osim ovih, Lazić je imao i unutrašnje porevde, te je prošle nedelje i operisan kada mu je odstranjena slezina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dobre vesti: Darko Lazić se oporavlja

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2018

Darko Lazić je protekle nedelje doživeo saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač. Zbog kritičnog stanja u kojem se nalazio, lekari su nerado davali prognoze, ali sada konačno imaju odlične vesti. Kako je otkrio Lazićev lekar, njemu su danas skinuli zavoje i sada predstoji dalji oporavak: “Uklonili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.