Darko Lazić u teškom stanju, na aparatima za disanje

Izvor: Prva.rs, 23.Okt.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić u teškom stanju, na aparatima za disanje

Udes dogodio u Brestaču kod Pećinaca, kada je pevač kolima krenuo ka Beogradu, sleteo s puta i vozilo se prevrnulo na krov. Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio je za Novosti da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu. Pevač je, po njegovim rečima, primljen sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen.
Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica, potvrđeno je „Novostima“ da je jutros oko 8.30 časova vozilo za kojim je upravljao pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Darko Lazić, sletelo sa lokalnog puta Subotište- Brestač i prevrnuo se na krov.
Kako kažu iz policije u vozilu je bio sam Lazić, a o detaljima nesreće i kako je došlo do sletanja automobila, ne mogu još nikakve informacije da daju dok traje istraga.
Izvor: b92.net, Novosti.rs

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Darku Laziću najveću podršku pružio Saša Popović dok je njegova bivša žena istrčala sva u suzama iz bolnice!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2018

Jutros oko 8:30 časova vozilo kojim je upravljao Darko Lazić sletelo je sa puta u blizini Brestača i prevrnulo se na krov...Osim toga što je u vozilu Lazić bio sam, policijska istraga je pokrenuta kako bi se saznali detalji tragedije. Darko se trenutno nalazi na aparatima za disanje, a predstoji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.