Darija im je kriva jer je govorila istinu, ona je heroj: Predsednik o napadima na doktorku Kisić Tepavčević

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2020, 20:45

"Darija im je kriva jer je govorila istinu, ona je heroj": Predsednik o napadima na doktorku Kisić Tepavčević

Predsednik prokomentarisao i učestale napade na doktorku Kisić Tepavčević Predsednik je večeras tokom obraćanja prokomentarisao i učestale napade na doktorku Kisić Tepavčević.Na pitanje šta misli o tome što se doktorka Darija Kisić Tepavčević našla na meti seksističkih napada on je rekao da je sa doktorkom o tome razgovarao i da ona to stoički podnosi.- Ja sam sa Darijom razgovarao dva puta oko toga, ona to stojički podnosi, nije htela da bude politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zloupotrebljena. Ja sam zaista ponosan na sve lekare i epidemiologe a Darija je bila heroj dana. A onda je postala omražena, ja sam ponosan na sve njih, odličan posao rade i hvala im na tome - rekao je Vučić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VUČIĆ O NAPADIMA NA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Darija ne dozvoljava da bude politički zloupotrebljena

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020, 08:48

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je doktorka Darija Kisić Tepavčević meta napada zato što govori istinu i ne želi da bude politički zloupotrebljena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.