Dao nam je Sunđer Boba da budemo JAKI Deca raskrinkala strica koji se sumnjiči da ih je DROGIRAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dao nam je Sunđer Boba da budemo JAKI" Deca raskrinkala strica koji se sumnjiči da ih je DROGIRAO!

P. D. iz Novog Pazara, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svojim bratancima, devojčici (6) i dečaku (3), dao po tableticu ekstazija, negirao je krivicu pred istražiteljima. Međutim, njega su demantovala deca, koja su ispričala šta se desilo.

Naime, posle hapšenja nije sasvim bilo jasno da li je osumnjičeni namerno drogirao mališane ili je ekstazi ostavio u njihovom domašaju, pa su oni sami progutali po tableticu.

- Posle hapšenja, obavljen je razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa P. D. i sa njegovim bratancima. On je tvrdio da deci nije dao ekstazi i da ne zna kako su progutali tabletice. Potom je obavljen i razgovor sa devojčicom i dečakom. Deca su ispričala da im je stric dao "bombonice" i da im je rekao da je to Sunđer Bob i da će postati mnogo jaki kad to popiju - kaže izvor, a prenose mediji.

Prema njegovim rečima, deca naravno nisu znala šta im stric daje.

- Deca inače vole crtanog junaka Sunđer Boba.On im je jedan od omiljenih likova iz crtaća, pa nisu ni bila svesna kakvoj ih opasnosti rođak izlaže - objasnio je izvor za medije.

Podsetimo, majka je u utorak uveče primetila da se deca čudno ponašaju i da se ne osećaju dobro, zbog čega ih je odvela kod lekara.

- Bili su dezorijentisani i omamljeni. U bolnici im je hitno ispran želudac i utvrđeno je da u organizmu ima narkotika. posle lekarske intervencije deci je bilo bolje i oni su juče bili dobro - prenose mediji reči izvora.

Odmah pošto su deca primljena u bolnicu i hapšenja P.D. izvršen je i pretres prostorija u kojima on živi.

- Nađena je manja količina ekstazija i špric sa nepoznatom tečnošću. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za proizvodnju i prodaju narkotika i omugućavanje konzumiranja droge - rekao je izvor za medije.

Ovaj nezapamćeni slučaj šokirao je Novopazarce, ali i čitavu Srbiju. Za uhapšenog P. D. sugrađani nemaju reči hvale.

- U gradu se zna da je ranije više puta hapšen zbog posedovanja droge. Ovih dana je trebalo da ide u zatvor, na izdržavanje kazne po jednoj ranijoj pravosnažnoj presudi. Poznat je po svom problematičnom ponašanju, međutim, ovo je prevršilo svaku meru. Ugrozio je život dece. Na svu sreću pa je majka na vreme primetila da s decom nešto nije u redu - rekao je izvor za medije.

Inače, Novopazarci pričaju da nije novost da u njihovom gradu ima droge i narkomana.

- Ali da se ovako nešto desilo, do sada nismo čuli. Sramota - prenose mediji zaključak građana.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Striko nam je dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019

Bratanci osumnjičenog, koji negira delo, rekli da su uzeli drogu. Dečak (6) i devojčica (3), oporavljaju se i uskoro izlaze iz bolnice PERICI D. (32) iz Novog Pazara u četvrtak je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljenog posedovanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.