Krizni štab rekao ne

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 07:19

Krizni štab rekao "ne"

Beograd -- Danas u 16 časova zaseda Krizni štab, koji će analizirati epidemiološku situaciju i odlučiti o narednim merama.

Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije da je svakodnevno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, te da treba odlučiti da li neke mere ublažiti ili mogu da ostanu ovakve kakve su trenutno.

"Da li je ovako u redu, ili treba da zategnemo, što ne mislim da treba, jer padaju brojevi i procenti", rekla je Ana Brnabić.

U Srbiji je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabeleženo 2.138 novih slučajeva koronavirusa i 26 smrtnih slučajeva, a na respiratoru je 161 pacijent.

Sve najnovije informacije o koronavirusu u našoj zemlji pratite na LIVE blogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVE NAS MERE ČEKAJU ZA PRAZNIKE? Danas sednica Kriznog štaba - da li nam sledi dodatno ublažavanje mera

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021

Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije da je svakodnedno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, te da treba odlučiti da li neke mere ublažiti ili mogu da ostanu ovakve kakve su trenutno...Danas u 16 časova zasedaće Krizni štab koji će analizirati epidemiološku situaciju i odlučiti o narednim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sednica Kriznog štaba: Očekuje li nas relaksiranje mera?

Izvor: OkRadio.rs, 28.Apr.2021

BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija, biće održana danas, potvrđeno je Tanjugu u Vladi. Sednica će biti održana u 16 sati.   Premijerka Ana Brnabić rekla je da je svakodnevno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, a imali su i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.