Vojvodini gradski derbi, pobede Rada i Voždovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodini gradski derbi, pobede Rada i Voždovca

Peta pobeda fudbalera Vojvodine, ovoga puta minimalnim rezultatom u gradskom derbiju protiv Proletera, koji je ostao na samo dva osvojena boda posle 6 odigranih mečeva.

Terenska inicijativa nominalno gostujuće ekipe urodila je plodom već u 12.-tom minutu kada se u listu strelaca posle sjajnog solo prodora upisao Ognjen Đuričin. U nastavku prvog poluvremena, ekipa sa Slane bare zaigrala je ofanzivnije, ali nije uspela da matira golmana Rockova.

U nastavku susreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije viđeno mnogo izglednih prilika. Proleteru je najviše nedostajao završni pas, dok će izabranici trenera Nenada Lalatovića u nastavku superlige morati da poprave realizaciju, što se najbolje videlo u finišu susreta kada Eze i Matić nisu uspeli da u povoljnim prilikama zatresu mrežu Petrića.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu, dok Proleter gostuje u Inđiji.

Voždovac je savladao Mladost iz Lučana 2:0, Rad je istim rezultatom nadigrao Mačvu, dok su u Ivanjici Javor i Napredak remizirali 2:2 (1:0).

Sutra se sastaju: Radnički Niš - Spartak (18.30) i TSC - Inđija (20).

Odložene su utakmice: Crvena zvezda - Čukarički i Radnik - Partizan.

Tabela: Vojvodina 16 bodova, TSC 13, Crvena zvezda 12, Partizan 10, Radnički Niš 10.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.