Danas oblačno i hladnije: Kiša prelazi u susnežicu i sneg

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladnije: Kiša prelazi u susnežicu i sneg

Saopštenje RHMZ

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a u planinama sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Sredinom dana u severnim, po podne i uveče i u ostalim krajevima zemlje, očekuje se pad temperature i prelazak kiše u susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od -3 do 2, najviša dnevna od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu, jutro i pre podne biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblačni sa kišom, dok se od sredine dana očekuje da kiša pređe u susnežicu i sneg.

Kako se navodi, duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, posle podne severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće oko 2, najviša dnevna oko 4 stepena.

U narednih nedelju dana očekuje se suvo vreme, uz delimicno razvedravanje, samo će u utorak biti prolazno naoblačenje, ponegde na severu i u planinskim predelima moguće provejavanje slabog snega.

U toku nedelje, jutra će biti hladna sa slabim i umerenim mrazem, a dnevna temperatura oko prosečnih vrednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.