Danas nestabilno i toplo: Jutro sunčano, posle podne nas očekuje NEVREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2018, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas nestabilno i toplo: Jutro sunčano, posle podne nas očekuje NEVREME

Promenljivi vremenski uslovi

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pročitajte i:

Pre podne sa dužim sunčanim intervalima, od sredine dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom, ponegde i pojavom grada, očekuju se u većini krajeva, a biće izraženiji na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 11 do 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do stepeni stepeni, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, po podne sa kratkotrajnom kiša ili pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 27 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u popodnevnim satima, a ponegde se očekuje i pojava grada.

Zatim će do kraja perioda preovlađivati sunčano, u petak i za vikend uz lokalni razvoj oblačnosti moguća je ređa pojava popodnevnih pljuskova i grmljavina. Najviša dnevna temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.