Danas kišovito i manje toplo, a u narednih sedam dana - red sunca, red oblaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas kišovito i manje toplo, a u narednih sedam dana - red sunca, red oblaka

Jutarnja temperatura oko 20 stepeni

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, u većini krajeva svežije mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Na istoku će biti uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Pročitajte i:

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 20, najviša dnevna od 28 do 32 stepena Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Beogradu će biti promenljivo oblačno i svežije povremeno s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20, najviša dnevna oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplo. Lokalni razvoj oblačnosti uslovljavaće kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom uglavnom u planinskim predelima. Temperatura će u četvrtak biti bez bitnije promene, zatim u manjem porastu.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološke prilike mogu doprineti pojačanju tegoba kod osoba koje pate od srčanih obolјenja, a u jutarnjim satima oprez se savetuje i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija su moguće glavobolјa i neraspoloženje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.