Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Osuđen s 10.000 dinara zbog cepanja plakata Vučića tokom kampanje u Kraljevu

Aktivista i jedan od osnivača Lokalnog fronta iz Kraljeva Branislav Seničić osuđen je na novčanu kaznu od 10.000 dinara zato što je pre dve godine pocepao i crtao po plakatima Aleksandra Vučića, preneo je list "Danas".

"Danas" piše da je Seničiću sudija Ustavnog suda Srbije, koji mu je izrekao presudu, kazao da je "dobro prošao" i da je mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu.

Ustavni sud je odbio Seničićevu ustavnu žalbu na odluku Prekršajnog apelacionog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << suda u Kragujevcu kojom je osuđen "zbog narušavanja javnog reda i mira".

Seničić je za "Danas" kazao da se miri sa odlukom i da će se obratiti međunarodnom sudu u Strazburu ne zbog visine kazne, već kako je rekao, apsurdnosti same presude.

Tri odbornika Lokalnog fronta privedeni su 20. marta 2017. jer su cepali i prelepljivali plakate tadašnjeg predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za cepanje plakata sa Vučićevim likom kazna 10.000

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 07:53

Aktivista i jedan od osnivača Lokalnog fronta iz Kraljeva Branislav Seničić osuđen je na novčanu kaznu od 10.000 dinara zato što je pre dve godine cepao i crtao po plakatima Aleksandra Vučića. Članak Za cepanje plakata sa Vučićevim likom kazna 10.000 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Osuđen zbog cepanja plakata Aleksandra Vučića

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

Aktivista i jedan od osnivača Lokalnog fronta iz Kraljeva Branislav Seničić osuđen je na novčanu kaznu od 10.000 dinara zato što je pre dve godine pocepao i crtao po plakatima Aleksandra Vučića...Ustavni sud je odbio njegovu ustavnu žalbu na odluku Prekršajnog apelacionog suda u Kragujevcu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.