Danas: Bler traži savetnike za Vladu Srbije

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas": Bler traži savetnike za Vladu Srbije

Institut za globalne promene bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u ime Vlade Srbije angažovaće stručnjake, piše "Danas".

Kako se navodi, reč je o stručnjacima za komunikaciju i savetniku za projekte od visokog značaja.

Institut je raspisao konkus za dva radna mesta u Beogradu - viši savenik za visokoprioritetne projekte vlade i viši savetnik za komunikaciju visokih zvaničnika, objavio je BIRN.

U opisu zaduženja za ove pozicije navodi se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi savetnik za komunikacije trebalo da Vladi Srbije pruža strateške savete i podršku u odnosima sa javnošću, dok bi savetnik za projekte trebalo da ima značajno iskustvo u reformi javnog sektora, kao i da je radio na razvoju ekonomija.

Savez za Srbiju na tu vest je reagovao konstatacijom da to potvrđuje njihove tvrdnje da Bler radi za srpske vlasti, te traži objavljivanje ugovora o angažovanju Blera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.