Dan uživo o izostanku izvinjenja ministra LGBT zajednici

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo o izostanku izvinjenja ministra LGBT zajednici

Nakon što je ministar za inovacije i tehnloški razvoj Nenad Popović odbio da se izvini zbog uvreda koje je izneo na račun LGBT osoba - u Danu uživo pitamo poverenicu za zaštitu ravnopravnosti Brankicu Janković zašto je njena reakcija na tvit Popovića, kako kaže ministar - zakasnela.

Pitamo poverenicu i koje konsekvence treba da snosi ministar zbog nepoštovanja Zakona o zabrani diskirminacije.

Da li će poskupljenje pšenice dovesti do povećanja cena hleba >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i peciva? Zašto se najavljuje da ćemo jesti nekvalitetnije pekarske proizvode i da li je samo kiša uticala na kvalitet prinosa? Na ta pitanja odgovara agrarni analitičar Žarko Galetin. P

red prepunom letnjom pozornicom Festivala glumačkih ostvarenja u Nišu pretpremijerno je prikazan novi film Miloša Avramovića "Južni vetar", koji je i otvorio ovaj festival. O filmu razgovaramo sa rediteljem Milošem Avramovićem i glumcem Miodragom Radonjićem.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Ne mešamo se u politiku, čekamo odgovor Popovića

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković se nada da će ministar Nenad Popović postupiti po njenoj preporuci i izviniti se LGBT populaciji, ali je dodala da je taj postupak još uvek u toku i da ne može da ga komentariše...Janković je u Danu uživo kazala da nije ništa sporno što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.