Dan: Filip Korać državljanin CG, prebivalište Voždovac

Izvor: B92, 15.Jan.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dan": Filip Korać državljanin CG, prebivalište Voždovac

Podgorica -- Vođa zemunskog klana Filip Korać, za kojim je Srbija raspisala crvenu Interpolovu poternicu, crnogorski je državljanin i ima pravo glasa u Beranama, piše Dan.

Kao mesto Koraćevog prebivališta taj podgorički dnevnik navodi opštinu Voždovac u Beogradu.

Srbija je za Koraćem raspisala crvenu Interpolovu poternicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekivanju i da je formirao kriminalnu organizaciju.

Korać je, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi crnogorski list, blizak saradnik Luke Bojovića, čije je poslove, kako se sumnja, preuzeo posle hapšenja tog Beograđanina 2012. godine u Španiji, gde je osuđen na 18 godina zatvora.

Beogradski advokat Borivoje Borović rekao je juče za TV Prva da pouzdano zna da državni organi nemaju ni jedan jedini dokaz protiv Koraća, kao i da žali što se Korać u javnosti često pominje u kontekstu kriminala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Filip Korać?

Izvor: Mondo, 15.Jan.2019

Vođa "zemunskog klana" Filip Korać, za kojim je Srbija raspisala crvenu Interpolovu poternicu, crnogorski je državljanin i ima pravo glasa u Beranama...Foto: MONDO..  Kako je saopšteno Danu, Korać ima pravo da glasa u naselju Dolac kod Berana, na biračkom mestu broj šest u toj opštini...Kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.