Daj, javi se, daj, dođi malo do mene...: Kolinda otkriva čime će se baviti kada napusti predsedničku fotelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Daj, javi se, daj, dođi malo do mene...": Kolinda otkriva čime će se baviti kada napusti predsedničku fotelju

Ona je rekla da ostaje u Hrvatskoj i nagoveštava da će ipak tražiti da joj na raspolaganju bude službena kancelarija.

Odlazeća hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja u februaru predaje dužnost Zoranu Milanoviću, izjavila je da već ima dosta ponuda za budući posao, ali da se neće mešati u politiku predsednika.

Grabar-Kitarovićeva, koja je bila na Svetskom forumu o holokaustu u Jerusalimu, na pitanje novinara da li planira da ostane u politici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili misli da se bavi nečim drugim, odgovorila da je "zaista fizički umorna nakon pet godina intenzivnog rada" i da želi najpre da se malo odmori.

- Nijedno ljudsko biće fizički ne može bez odmora. I onda ću polako razmišljati. Imam toliko ponuda već - rekla je predsednica.

Predsjednica u Izraelu zasuta pozivima državnika. #dnevnikhr @KolindaGK https://t.co/M1eRxUyKFT

— DNEVNIK.hr (@DNEVNIKhr) January 23, 2020

Ona je dodala da je "puno toga primamljivo", navodeći da će u svakom slučaju raditi na promociji hrvatskih interesa i neće se mešati u politiku predsednika.

- Dakle, kad preuzme dužnost gospodin Milanović, ja ga neću ni kritikovati ni hvaliti, niti komentarisati njegov rad - kazala je Grabar-Kitarovićeva.

- Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao, a ja ne mogu sediti negde i ništa ne raditi. Ali, pustite me još malo da se odmorim, da ovo sve prođe, pa ćemo znati detalje - navela je Grabar-Kitarovićeva.

Ona je navela da su joj u Jerusalimu mnogi državnici rekli: "Daj, javi se, daj, dođi malo do mene, pre nego što odeš i nakon što odeš", dodajući da bi tako mogla da popuni ceo program do kraja mandata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.