Dačić: Važno da Srbija bude deo Koalicije za slobodu medija

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Važno da Srbija bude deo Koalicije za slobodu medija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je on, u ime Srbije, potpisao pristup globalnoj Koaliciji za slobodu medija i da će se time stvoriti globalni okvir za odbranu novinara i protiv nekažnjivosti napada na novinare i da se sada stvara institucionalni okvir za one koji imaju primedbe. Članak Dačić: Važno da Srbija bude deo Koalicije za slobodu medija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić sa ambasadorima Argentine, Brazila i Kanade

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se danas susreo sa ambasadorima Argentine Estanislaom Savels, Brazila Edvardom Boteljom Barbosom i Kanade Ketlin Čabom. Članak Dačić sa ambasadorima Argentine, Brazila i Kanade se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.